Ditzo Login

De Ditzo Login van Ditzo zorgverzekering kan via onderstaande knop. Bij Het bedrijf kun je niet alleen terecht voor je zorgverzekering maar ze bieden ook nog tal van andere verzekeringen zoals Autoverzekering, Reisverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstand verzekering en nog vele andere.

Inloggen bij Ditzo / Ditzo Login

Ditzo Login
*) Logo Ditzo.nl

Merk van ASR

Ditzo is een merk (en dus onderdeel) van ASR. Het bedrijf is een internetverzekering, het is alleen maar mogelijk om online een verzekering af te sluiten. Als je vragen hebt en die wilt stellen wordt je automatisch doorverboden met ASR en daar kun je al je vragen kwijt.

Het bedrijf is gestart in het jaar 2007 en bied sinds dat jaar verzekeringen aan.

Opzeggen Ditzo verzekering

Het opzeggen van verzekeringen kan altijd voor het einde van het jaar. Je kunt dan altijd overstappen naar een nieuwe verzekering. Doe de opzegging dan ook altijd voor 31 december van het huidige jaar! Je kunt dan een nieuwe verzekering ergens afsluiten en die gaat dan in vanaf 1 januari van het nieuwe jaar.

Beoordeling Ditzo

Als je over het algemeen kijkt naar alle beoordelingen die er online zijn te vinden zijn komen we gemiddeld uit op een 8/10.