Bol.com Inloggen

Bol.com Inloggen hoe gaat dat precies? We leggen je dat hieronder uit. Ook staat hieronder een knop om je login bij Bol.com te maken.

Bol.com Inloggen

Bol.com Inloggen Webshop

Bol.com is opgericht in 1999 en heeft op de website meer dan 33 miljoen verschillende producten staan. Alles dat je kunt bedenken is wel te koop op Bol.com. Sinds 2012 is Bol.com onderdeel van Ahold (Valt ook Albert Heijn onder).

Op de website van Bol.com kun je niet alleen producten kopen die door Bol zelf maar er zijn ook externe verkopers op het platvorm actief. In 2019 waren er 39.000 verschillende ondernemers actief op het platvorm.

Uitleg Bol.com Inloggen

1e Stap – Rechts boven staat de knop inloggen, druk hierop.
2e Stap – Aan de linker kant onder bestaande klant vul je je gegevens in.
3e Stap – Na het invullen van gebruikersnaam en wachtwoord Klik je op Verzenden.
3e Stap – Je wordt direct ingelogd op je Bol.com account

Account aanmaken bij Bol.com

We willen je graag ook helpen bij het aanmaken van een account bij Bol.com. Ben je benieuwd hoe dit werkt bekijk dan het artikel Account aanmaken bij Bol.com. Hier leggen we alles stap voor stap aan je uit en kun je ook meer achtergrondinformatie vinden.

Verkoper Bol.com

Ben je een verkoper op Bol.com? Bekijk dan onze pagina met hoe je moet inloggen op het Verkoper account van Bol.com. Het inloggen werkt namelijk op een ander systeem dan het gebruikelijke systeem dat we hierboven vermeld hebben.

Als je nog geen verkoper bent op Bol.com leggen we je ook uit hoe je dit kan worden. We geven hier informatie over het aanmaken van je Bol.com zakelijk account en geen advies over het verkopen van producten op het platvorm.